13 de març del 2012

Representants de l’AMPA Marta Mata s’entrevisten amb la Consellera Rigau

Representants de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Marta Mata es van entrevistar ahir al matí amb la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que ha visitat l’IES Thos i Codina de la ciutat. La presidenta de l’AMPA ha expressat de nou a la consellera l’angoixa dels pares pel retard en la construcció del nou edifici de l’escola i l’ha demanat que les obres comencin urgentment, ja que al setembre hi haurà serioses dificultats a l’escola Antonio Machado per poder encabir tots els alumnes previstos.

La responsable d’Ensenyament ha informat a l’AMPA que tots els tràmits previs necessaris per a l’inici de la construcció, inclosos els de tipus econòmic, estan enllestits però no ha precisat una data exacta. Una vintena de mares i pares de l'escola s'han concentrat a l'entrada de l'IES Thos i Codina per exigir l'inici de les obres.

Una delegació de l’AMPA ja va entrevistar-se amb Rigau el 17 de febrer de 2011 per exigir l’inici de les obres del nou edifici, pendents des de fa cinc anys.