21 de novembre del 2012

Els comptes de l'AMPA

La quota de l’AMPA i la resta d’ingressos que obté l’entitat reverteixen directament en tots els alumnes de l’escola, és a dir en els nostres fills i filles. Cap membre de la Junta de l’AMPA percep una remuneració per la seva feina. 

A banda de les quotes que paguen les famílies, l’entitat organitza activitats que tenen com a objectiu incrementar aquests ingressos, com per exemple la venda de loteria o les paneres de Nadal. A més, l’AMPA ha aconseguit altres recursos públics i privats sempre en benefici dels nostres fills i filles, com per exemple  cadires i taules noves cedides per l’Ajuntament o ordinadors donats per una important empresa privada. 

SÍ PERÒ ... ON VAN A PARAR ELS MEUS DINERS???

Com sempre, a l’Assemblea Anual es presenta una acurada liquidació econòmica anual de l’entitat i els socis poden veure totes les factures pagades així com la resta de documentació econòmica de l’AMPA. De tota manera, us resumim aquí on s’han destinat aquest curs bona part dels recursos generats per l’associació.

A més, per aquest curs hi ha el projecte de dotar el gimnàs d’un equip de so fix i adquirir una segona Pissarra digital, d’acord amb les necessitats plantejades per la pròpia escola, si la venda de Loteria permet obtenir ingressos suficients.

TOT EL MATERIAL L’UTILITZEN TOTS ELS ALUMNES INDISTINTAMENT SI LES SEVES FAMÍLIES COL•LABOREN O NO AMB L’AMPA

En anys anteriors amb les vostres aportacions i els recursos recaptats, les famílies de l’AMPA hem pogut adquirir material educatiu, lúdic i informàtic per dotar millor les aules on estudien els nostres fills i filles. També amb els ingressos de l’entitat s’ha pogut col•laborar en les despeses per celebrar les festes tradicionals (castanyada, setmana de Sant Jordi, etc.).