28 de novembre del 2015

El taller del còmic, nova extraescolar amb jornada de portes obertes

Finalment serà el 9 de desembre quan començarà la nova extraescolar "El taller del còmic", que es desenvoluparà els dimecres. Per presentar aquesta nova proposta, el dia 9 de desembre es farà una jornada de portes obertes adreçada als alumnes de primària que vulguin fer un tastet de la nova extraescolar. La jornada constarà en la realització d’un taller dinamitzat pel dibuixant Rubén Bravo Prados, autor de la novel·la gràfica “Poco pelo pero bien peinao”, entre altres nombroses col·laboracions.

En Rubén és un il•lustrador expert i ens rebel·larà alguns dels seus secrets per aprendre a dibuixar el nostre propi personatge de còmic, combinant una masterclass amb la intervenció i participació directa dels alumnes. És un taller molt enriquidor i original on els nens i les nenes podran desenvolupar i exterioritzar la seva creativitat i imaginació, tot endinsant-se en el món del còmic i la il•lustració en general.

Si esteu interessats en participar en aquesta jornada podeu apuntar-vos a la llista que trobareu penjada a la cartellera de primària. Tingueu present que aquesta llista només és vàlida per a la jornada de portes obertes.
Horari i funcionament de la jornada:
El procediment serà el mateix que en les activitats extraescolars.
- 16:25 recollida dels nens i nenes a les aules
- 16:30 berenar i joc lliure al pati
- 17:00 inici de l’activitat
- 17:40 s’obren les portes per a les famílies
- 18:00 final de l’activitat

Extraescolar desenvolupada per