1 de maig del 2017

Participació als Jocs Escolars

Alumnes de l'escola estan participant als Jocs Escolars de Mataró. A part de l'equip de multiesport d'extraescolars, que està participant en handbol, bàsquet i futbol sala, diversos alumnes han practicat esport en altres competicions dels jocs escolars.

Natació

Al campionat de Natació escolar han participat Edna Morales, Laia Gómez, Mario Navarro, Pol Castaño, Oriol Pavon i Luna Deiver amb resultats excel·lents. La Luna Deiver va quedar segona de la categoria aleví en els etils de 25 metres crol i 25 metres braça.

Cros

Pablo Vega va ser novè de la categoria prebenjamí a la prova de Cros celebrada al desembre passat. Ot Mateu, Unai Sánchez, Marc Cirio i Gerard Blanquer van participar a la mateixa prova de Cros en la categoria benjamí i l'Ot va quedar vuitè. En aquesta categoria l'escola, gràcies a la quantitat de participants que va aportar i el seu bon resultat, va quedar en tercera posició en el rànquing de centres.

A més, els alumnes de l'extraescolar de taekwondo participaran a finals de maig en una competició exhibió amb infants que practiquen aquest esport en altres centres de la ciutat.

EL MILLOR DE TOT SÓN ELS VALORS QUE DEMOSTREN I HO BÉ QUE S'HO PASSEN - ENHORABONA A TOTS